Bahan Bakar Seng Sulfat

Katrangan singkat:

Heptahidrat seng sulfat pakan bisa digunakake minangka aditif unsur tilase ing pakan kewan;


Detail Produk

Tag Produk

Indikator teknis

Jeneng Produk Heptahydrate sulfat sengZnSO4·7H2O
Barang Spesifikasi
Sulfat seng/% ≥ 94.7
Seng /% 34.5
Minangka / (mg / kg) 10
Pb / (mg / kg) 10
Cd / (mg / kg) 10
 Ngremekake granularitas

 

W = 250μm /% 95
  W = 800μm /%

Katrangan Panganggone Produk

Heptahidrat seng sulfat pakan bisa digunakake minangka aditif unsur tilase ing pakan kewan;

Minangka suplemen seng sing dibutuhake kanggo nutrisi kewan, unsur seng sing ana ing Jianlebao Zinc Sulfate minangka komponen akeh enzim, protein, lan ribosa ing kewan. Ora mung melu metabolisme DNA, RNA, protein, karbohidrat lan lipid. , Lan gegandhengan karo insulin lan prostaglandin. Iki nduweni peran penting ing biosintesis lan panggunaan protein ing ternak lan unggas, metabolisme karbohidrat lan lipid, konversi bebarengan asam piruvat lan asam laktat, pangembangan normal wulu lan balung, fungsi reproduksi, pembentukan rasa sistem, lan fungsi normal sistem kardiovaskular.

Kemasan Produk

七水硫酸锌1
qishuiliusuanxin

FAQS

Apa riwayat pangembangan perusahaan sampeyan?

Kita didegaké ing 2011, biyen dikenal kanthi jeneng Jinzhou City Changsheng Chemical Co., Ltd. Changsheng Chemical Co., Ltd. didegaké ing 2004. Kita duwe luwih saka 18 taun produksi kimia lan pengalaman manufaktur nganti saiki, lan para pelanggan dununge ing luwih saka 50 negara ing saindenging jagad.

Kepiye produk sampeyan kalebu ing industri?

Peringkat ing lapangan dhewe-dhewe, kapasitas sulphate seng kalebu ing telung ndhuwur ing China, lan uga sulfat tembaga. Produk kita duwe kaluwihan mutlak ing rega, kualitas produk lan kapasitas produksi.

Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

Cara pembayaran perdagangan internasional sing ditampa yaiku: T / T, L / C, DP, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk