Kelas Pertanian

  • Used in configuration of bordeaux liquid Copper sulfate

    Digunakake ing konfigurasi tembaga sulfat cair bordeaux

    Ing pertanian tembaga sulfat, larutan tembaga duwe macem-macem panggunaan.

    Umume digunakake kanggo nyegah lan ngobati macem-macem penyakit

    kayata woh-wohan, kacang polong, kentang, lsp., kanthi efek sing apik.

  • Aquaculture grade copper sulphate

    Sulfat tembaga kelas akuakultur

    Nyegah lan ngobati penyakit akuatik: Tembaga sulfat nduweni kemampuan kuwat kanggo mateni patogen lan digunakake kanggo nyegah lan ngobati penyakit iwak ing

    budidaya. Bisa nyegah lan ngobati sawetara penyakit iwak sing disebabake alga, kayata

    penyakit lampiran alga ovodinium pati lan lumut lumut (alga filamen).