Bahan Bakar Seng Sulfat

Katrangan singkat:

Monitrat sulfat tingkat pakan bisa digunakake minangka suplemen nutrisi seng. Bahan baku chelates organik-anorganik.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator teknis

Jeneng Produk Seng sulfat monohidratZnSO4·H2O
Barang Spesifikasi
Sulfat seng/% ≥ 97.3
Seng /% 22.0
Minangka / (mg / kg) 10
Pb / (mg / kg) 10
Cd / (mg / kg) 10
 

Ngremekake granularitas

 

W = 250μm /%
W = 800μm /% 95

Katrangan Panganggone Produk

Monitrat sulfat tingkat pakan bisa digunakake minangka suplemen nutrisi seng. Bahan baku chelates organik-anorganik.

Seng minangka salah sawijining elemen tilak sing dibutuhake kanggo tuwuh lan kesehatan babi lan ternak lan unggas liyane. Seng sulfat monohidrat asring ditambahake minangka suplemen nutrisi ing produksi pakan. Seng akeh disebar ing kewan lan bisa ditemokake ing meh kabeh jaringan, nanging minangka wiji babi lan ternak liyane sing paling akeh, banjur ana ing ati, pankreas, otot, gonad lan balung, lan uga ana ing getih Lacak seng. Seng biasane digabung karo protein ing awak kanggo ngaktifake kelenjar hipofisis lan hormon gonadal. Iki minangka komponen penting anhidrasi karbonat lan duwe pengaruh katalitik ing dekomposisi lan sintesis asam karbonat ing awak. Ion seng uga bisa ngaktifake efek enolase, dipeptidase lan fosfatase ing awak, saengga bisa mengaruhi metabolisme protein, gula lan mineral. Kajaba iku, seng uga ana gandhengane karo efek vitamin B lan vitamin P.

Mula, yen ora cukup seng ing pakan babi, kemampuan anakan babi bakal mudhun, lan piglet cenderung ora duwe napsu, retardasi tuwuh, peradangan kulit, rambut rontog babi, lan kulit sing luwih gedhe ing permukaan kulit. Nalika ternak liyane kurang ing seng, tuwuh dadi mandheg, jas bakal kusam, kandhang, lan dermatitis lan infertilitas sing padha karo lepra.

Yen ditambah 0,01 0,1% monohidrat seng sulfat ing panganan daging babi, bisa nyegah penyakit kulit lan ningkatake piglet. Nalika panganan ngemot kalsium, penyakit kulit babi bisa saya parah, lan suplemen seng sulfat utawa seng karbonat bisa nyegah lan ngobati penyakit iki. Mula, kudu luwih nggatekake suplemen seng nalika kandungan kalsium ing panganan iku akeh banget. Miturut riset lan analisis, ing pakan babi, minimal 0,2 mg seng per kilogram utawa 5 nganti 10 gram seng seng sulfat monohidrat per 100 kg pakan sing dikeringake kanthi udara bisa njamin kesehatan lan pertumbuhane.

Kemasan Produk

一水硫酸锌
photobank (36)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk