Produk

  • Used in configuration of bordeaux liquid Copper sulfate

    Digunakake ing konfigurasi tembaga sulfat cair bordeaux

    Ing pertanian tembaga sulfat, larutan tembaga duwe macem-macem panggunaan.

    Umume digunakake kanggo nyegah lan ngobati macem-macem penyakit

    kayata woh-wohan, kacang polong, kentang, lsp., kanthi efek sing apik.

  • Aquaculture grade copper sulphate

    Sulfat tembaga kelas akuakultur

    Nyegah lan ngobati penyakit akuatik: Tembaga sulfat nduweni kemampuan kuwat kanggo mateni patogen lan digunakake kanggo nyegah lan ngobati penyakit iwak ing

    budidaya. Bisa nyegah lan ngobati sawetara penyakit iwak sing disebabake alga, kayata

    penyakit lampiran alga ovodinium pati lan lumut lumut (alga filamen).

  • Feed additive animal nutritional supplement feed grade copper sulfate

    Panganan suplemen nutrisi kewan tambahan pakan tembaga sulfat

    Panganggone tembaga sulfat ing pakan, tembaga sulfat pentahydrat yaiku a

    elemen tilak mromosiaken wutah, Isi medium-kanggo-dhuwur saka

    tembaga ing pakan bisa nyorot wulu kewan lan nambah tingkat tuwuh.

  • Electroplating Grade Zinc Sulfate

    Sulfat Kelas Seng Elektrat

    Nduweni aplikasi ing industri elektroplating lan elektrolisis, lan uga bisa digunakake kanggo nggawe kabel.

  • Feed Grade Zinc Sulfate

    Bahan Bakar Seng Sulfat

    Monitrat sulfat tingkat pakan bisa digunakake minangka suplemen nutrisi seng. Bahan baku chelates organik-anorganik.

  • Feed Grade Zinc Sulfate

    Bahan Bakar Seng Sulfat

    Heptahidrat seng sulfat pakan bisa digunakake minangka aditif unsur tilase ing pakan kewan;

  • Agricultural Grade Zinc Sulfate

    Sulfat Seng Kelas Pertanian

    Aplikasi pertanian: monohidrat seng sulfat tingkat pertanian bisa digunakake minangka pupuk larut banyu lan pupuk unsur tilak kanggo nambah distribusi nutrisi lemah lan ningkatake tuwuh panen.

  • Beneficiation Grade Zinc Sulfate

    Sifat Kelas Seng Sulfat

    Peran seng sulfat yaiku nyandhet mineral sing ngandung seng, lan asase yaiku nggawe seng hidrofilik sing ngemot film mineral ing permukaan blende seng gampang ngambang, supaya bisa nggayuh tujuan nyegah blende seng.

  • Sulfide ore flotation collector sodium Isopropyl Xanthate

    Kolektor flotasi bijih sulfat natrium Isopropil Xanthate

    Penemuan xanthate ningkatake kemajuan teknologi benefisiasi.

    Kabeh jinis xanthate bisa digunakake minangka kolektor kanggo flothation froth, lan jumlah sing digunakake ing

    lapangan iki paling gedhe. Etil xanthate biasane digunakake ing bijih sulfida sing gampang ngambang.

    Flotasi sing disenengi; panggunaan etil xanthate lan butyl (utawa isobutyl)

    xanthate biasane digunakake kanggo flotasi bijih sulfida polietam.

  • Chemical Fiber Grade Zinc Sulfate

    Serat Kimia Kelas Seng Sulfat

    seng sulfat minangka bahan bantu penting kanggo serat viscose lan serat vinylon.

    Digunakake ing cairan koagulasi serat buatan manungsa. Ing industri percetakan lan pewarna,

    digunakake minangka mordant lan agen tahan alkali kanggo pewarna uyah biru vanlamin.

    Iki minangka bahan baku utama kanggo ngasilake pigmen anorganik (kayata

    lithopone), uyah seng liyane (kayata seng stearat, seng karbonat dasar) lan

    katalis sing ngemot seng.

  • Electroplating Grade Copper Sulfate

    Sulfat Tembaga Kelas Elektroplating

    Tembaga sulfat digunakake ing industri electroplating kanggo plate tembaga sulfat lan

    aditif ion plating tembaga asam padhang suhu sudhut kanggo nyegah oksidasi logam,

    nambah resistensi nyandhang, konduktivitas listrik, reflektivitas, tahan korosi lan

    nambah estetika.

  • For mining chemical Flotation Reagent black catching agent

    Kanggo pertambangan kimia Flotation, Reagen agen penangkapan ireng

    Agen kethokan ireng akeh digunakake ing flotasi sulfida. Iki digunakake wiwit taun 1925.

    Jeneng kimia kasebut dihydrocarbyl thiophosphate. Dipérang dadi rong kategori:

    dialkil dithiofosfat lan dialkil monothiofosfat. Wis stabil Wis apik

    sifat lan bisa digunakake ing pH ngisor tanpa bosok kanthi cepet.