Sulfat Seng

  • Electroplating Grade Zinc Sulfate

    Sulfat Kelas Seng Elektrat

    Nduweni aplikasi ing industri elektroplating lan elektrolisis, lan uga bisa digunakake kanggo nggawe kabel.

  • Feed Grade Zinc Sulfate

    Bahan Bakar Seng Sulfat

    Monitrat sulfat tingkat pakan bisa digunakake minangka suplemen nutrisi seng. Bahan baku chelates organik-anorganik.

  • Feed Grade Zinc Sulfate

    Bahan Bakar Seng Sulfat

    Heptahidrat seng sulfat pakan bisa digunakake minangka aditif unsur tilase ing pakan kewan;

  • Agricultural Grade Zinc Sulfate

    Sulfat Seng Kelas Pertanian

    Aplikasi pertanian: monohidrat seng sulfat tingkat pertanian bisa digunakake minangka pupuk larut banyu lan pupuk unsur tilak kanggo nambah distribusi nutrisi lemah lan ningkatake tuwuh panen.

  • Beneficiation Grade Zinc Sulfate

    Sifat Kelas Seng Sulfat

    Peran seng sulfat yaiku nyandhet mineral sing ngandung seng, lan asase yaiku nggawe seng hidrofilik sing ngemot film mineral ing permukaan blende seng gampang ngambang, supaya bisa nggayuh tujuan nyegah blende seng.

  • Chemical Fiber Grade Zinc Sulfate

    Serat Kimia Kelas Seng Sulfat

    seng sulfat minangka bahan bantu penting kanggo serat viscose lan serat vinylon.

    Digunakake ing cairan koagulasi serat buatan manungsa. Ing industri percetakan lan pewarna,

    digunakake minangka mordant lan agen tahan alkali kanggo pewarna uyah biru vanlamin.

    Iki minangka bahan baku utama kanggo ngasilake pigmen anorganik (kayata

    lithopone), uyah seng liyane (kayata seng stearat, seng karbonat dasar) lan

    katalis sing ngemot seng.