Mupangate

  • Beneficiation Grade Zinc Sulfate

    Sifat Kelas Seng Sulfat

    Peran seng sulfat yaiku nyandhet mineral sing ngandung seng, lan asase yaiku nggawe seng hidrofilik sing ngemot film mineral ing permukaan blende seng gampang ngambang, supaya bisa nggayuh tujuan nyegah blende seng.