Xanthate

  • Sulfide ore flotation collector sodium Isopropyl Xanthate

    Kolektor flotasi bijih sulfat natrium Isopropil Xanthate

    Penemuan xanthate ningkatake kemajuan teknologi benefisiasi.

    Kabeh jinis xanthate bisa digunakake minangka kolektor kanggo flothation froth, lan jumlah sing digunakake ing

    lapangan iki paling gedhe. Etil xanthate biasane digunakake ing bijih sulfida sing gampang ngambang.

    Flotasi sing disenengi; panggunaan etil xanthate lan butyl (utawa isobutyl)

    xanthate biasane digunakake kanggo flotasi bijih sulfida polietam.