Babagan Kita

Jinzhou kutha Jinchangsheng Chemical Co., Ltd.

Perusahaan kita minangka perusahaan teknologi tinggi. Diadegake ing Mei 2006, perusahaan kasebut nandur modal 100 yuta yuan lan duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing pasar internasional lan industri manufaktur.

gongsitupian

Jinchangsheng kutha Jinzhou duwe pusat riset lan basis produksi dhewe. Pusat riset dununge ana ing Zona Pengembangan Teknologi Tinggi ing Shijiazhuang, sing jembar 1000 meter persegi. Basis produksi dununge ing Distrik Industri Jinzhou Hebei, sing jembaré 66.700 sq. lan kita uga duwe 300 meter persegi lan 10.000 gudang sing resik lan nggawe sistem Kontrol Kualitas lengkap.

Adhedhasar prinsip "pelanggan dhisik, kualitas dhisik", perusahaan wis netepake lan ningkatake sistem inspeksi standar kualitas sing ketat. Kanthi misi "kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan global kanthi layanan kelas siji" Saliyane sistem sertifikasi ISO9001, perusahaan kasebut uga nugasake lembaga uji coba lan uji coba SGS kanggo nyoba kualitas produk kanthi standar nasional minangka pathokan. Kutha Jizhou Jinchangsheng lulus sertifikasi ISO9001 ing 2011, lan nggawe sistem Kontrol Kualitas lengkap. Kita uga duwe idin impor & ekspor independen. Produk kami terus didhasarake ing pasar domestik lan diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing Eropa, Amerika, Afrika, Asia Tenggara , Timur Tengah lan sapanunggalane. Kanthi polah sing apik, Kita ngarep-arep terus nggawe kemitraan sing stabil lan saling nguntungake karo perusahaan ing omah lan luar negeri.

Pengalaman sugih (taun)
Pusat Penelitian Lantai (meter persegi)
Lantai Basis Produksi (meter persegi)
+
Ngekspor negara lan wilayah

Tim Kita

Saiki kita kerja ing Shijiazhuang City lan duwe 100+ karyawan kanggo nindakake bisnis ekspor. Kita duwe akeh karyawan enom, mula kita mesthi semangat lan inovasi. Karyawan kita mesthi golek lan ngembangake luwih akeh pelanggan. Kita gelem nuduhake luwih akeh pesen karo mitra lan nindakake bisnis jangka panjang ing saindenging jagad., Lan kita gelem nggunakake rega paling apik lan kualitas paling dhuwur kanggo ndhukung kita lan para pelanggan ing pasar paling apik lan pangembangan sing luwih apik.

DSC07375

Kualifikasi Pabrik

Kutha Jinzhou Jinchangsheng Chemical Co, Ltd didegake ing Mei 2006, Jinchangsheng Chemical Co., Ltd. nduwe kantor ing Distrik Yuhua, Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei. Pabrik produksi ing Kota Jinzhou, Provinsi Hebei. Cithakan iki ndunungi 66.700 meter persegi. Nduwe 2 presiden lan 60 salesman produk senior. saklawasé 600 tenaga produksi profesional, 40 tim layanan purna jual profesional! Kita duwe jalur produksi dhewe. Kita ngasilake lan adol produk sulphate tembaga lan sulphate dhewe. Kita duwe 6 lini produksi sulphate tembaga kanthi kapasitas 3000 ton saben wulan lan 4 lini produksi sulfat seng kanthi kapasitas 2800 ton per wulan. Produk utama yaiku sulfat tembaga lan sulfat seng, sing penting kanggo pertambangan, pakan, pertanian lan elektronik.

Liwat akeh saluran pemasaran, kutha Jinzhou Jinchangsheng Chemical Co., Ltd. njaga produk kanthi cepet. Produk kasebut diekspor menyang Pakistan, Vietnam, ekspor, Mesir, Korea Selatan, Israel, Harry, Australia, Kamboja, pedunung, Brasil lan perwakilan liyane, Thailand, Malaysia, Singapura, Jepang, India, Bangladesh, Taiwan, Hong Kong lan liya-liyane 20 negara lan wilayah. Ing taun 2018, ngliwati pabrik uji coba ISO9001, SGS lan inspeksi, nyedhiyakake pelanggan kanthi rega sing luwih apik lan kualitas tinggi.

Kasus Pelanggan

Sulfat tembaga lan seng sulfat kita akeh digunakake kanggo ngolah mineral, pakan lan pertanian. Kita wis entuk pesenan saka pelanggan ing Asia Tenggara, Afrika Selatan, Eropa, Timur Tengah lan papan liyane. Kita njaga kerjasama jangka panjang karo rega pilihan lan kualitas tinggi. Nomer pelanggan lan jumlah penjualan saya mundhak kanthi cepet saben taun. Taun kepungkur, nilai ekspor tembaga sulfat nganti 9000 dolar AS.

Kita ora mung nambah bisnis dhewe, nanging uga mbantu para pelanggan ngirit biaya lan entuk bathi sing luwih dhuwur. Sanalika, kita nggunakake kualitas dhuwur kanggo mbantu bisnis para pelanggan, pangsa pasar tambah saka 13% dadi 37%, lan bisnis para pelanggan uga saya tuwuh kanthi cepet.

Kita gelem ngupayakake kabeh lan ngupayakake supaya pelanggan bisa berkembang lan entuk bathi. Misi lan tanggung jawab kita kudu nyukupi kabutuhan pelanggan global kanthi layanan kelas kapisan.

Kasus Pelanggan

Kitaduwe 40 tim layanan purna jual profesional lan tim pengawasan mutu. Proses pengawasan kaya ing ngisor iki:

1. Sadurunge produk diproduksi, tim inspeksi kualitas bakal mriksa bahan baku sing diproduksi kanggo mesthekake yen bahan baku kita aman lan mumpuni.
2. Ing proses produksi, kita duwe buruh produksi profesional sing ngetutake proses kerja nganti produksi.
3. Tim pengawasan kualitas kita uga bakal nyoba lan nyoba produk kanthi acak sajrone proses produksi.
4. Sawise produksi rampung, kita bakal conto lan nyoba barang akeh maneh lan nerbitake laporan tes.
5. Sadurunge saben pengiriman menyang pelanggan, conto sing dikirim dening pelanggan bakal disimpen, lan yen ana perselisihan, bakal dibahas lan dirampungake bareng karo pelanggan.
6. Kita nampa pengawasan pabrik lan barang dening SGS lan agen inspeksi apa wae.
7. Kita bisa njanjeni pelanggan yen produk ora lulus tes, kita bisa bali utawa mbalekake produk.

Evaluasi Pelanggan

Mula, para pelanggan percaya banget marang kita, lan dheweke wis wareg banget karo tanggapane. kita asring nampa kabar apik saka para pelanggan.

"Jason, kualitas produke apik banget, cocog karo tujuane"

"Jason, kirimanmu cepet banget, ora suwe aku ngenteni"

"Jason, layananmu apik banget, sampeyan bisa nulungi aku ngrancang tas kemasanku kanthi gratis"

"Jason, aku gelem nggawe bisnis jangka panjang karo kowe, amarga kowe dipercaya banget"

Kapan nampa kabar apik saka para pelanggan, kita bakal seneng banget lan bangga. Dheweke dudu mung pelanggan, nanging uga kanca.

Kanca, yen sampeyan uga butuh produk, wenehi kesempatan, sampeyan dadi kancaku sabanjure!

Gambar Pameran

Perusahaan kita asring melu pameran ing China lan luar negeri kanggo ngembangake luwih akeh pelanggan lan menehi ngerti lan ngerteni luwih akeh babagan kita.

5
4
zhanhui2017
6

Sertifikat lan Kehormatan

Perusahaan kita pancen ngormati undang-undang lan peraturan China, lan uga menang macem-macem dhukungan lan kaurmatan saka pamrentah Tiongkok.

22