Mupangate

  • Beneficiation Grade Copper Sulfate

    Sulfat Tembaga Kelas Wuku

    Panganggone benefisiasi tembaga sulfat. Peran tembaga sulfat minangka aktivator utama float logam yaiku nggawe film sing ningkatake jebakan ing permukaan mineral lan

    larut film hambat ing permukaan mineral sing larut.