Kelas Elektroplating

  • Electroplating Grade Copper Sulfate

    Sulfat Tembaga Kelas Elektroplating

    Tembaga sulfat digunakake ing industri electroplating kanggo plate tembaga sulfat lan

    aditif ion plating tembaga asam padhang suhu sudhut kanggo nyegah oksidasi logam,

    nambah resistensi nyandhang, konduktivitas listrik, reflektivitas, tahan korosi lan

    nambah estetika.