Hubungi Kita

Jinzhou City Jinchangsheng Chemical Co., Winates.

Alamat

Kamar 1505, alun-alun Zhongye Komersial,

Distrik Yuhua, kutha Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China

Telpon

telpon seluler: 0086-15032644666

Landline: 0086- (0) 311-85266188

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita