Babagan perusahaan kita

Jinzhou kutha jinchangsheng

Jinchangsheng kutha Jinzhou duwe pusat riset lan basis produksi dhewe. Pusat riset dununge ana ing Zona Pengembangan Teknologi Tinggi ing Shijiazhuang, sing jembar 1000 meter persegi. Basis produksi dununge ing Distrik Industri Jinzhou Hebei, sing jembaré 66.700 sq.

ndeleng liyane

Kauntungan Kita

Kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing pasar internasional lan manufaktur.
Kita duwe tim layanan purna jual profesional lan tim pengawasan mutu.
Kita ora mung nambah adol, nanging uga mbantu para pelanggan ngirit biaya lan bathi luwih dhuwur.

Babagan Kimia Jinchangsheng

Kutha Jinzhou Jinchangsheng Chemical Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi. Iki diadegake ing Mei 2006 kanthi investasi 100 juta RMB. Kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing pasar internasional lan manufaktur.