Sulfat Seng Kelas Pertanian

Katrangan singkat:

Aplikasi pertanian: monohidrat seng sulfat tingkat pertanian bisa digunakake minangka pupuk larut banyu lan pupuk unsur tilak kanggo nambah distribusi nutrisi lemah lan ningkatake tuwuh panen.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator teknis

Barang

Indeks

ZnSO4· H2O

ZnSO4· 7H2O

A

B

C

A

B

C

Zn

35.3

33.8

32.3

22.0

21.0

20.0

H2Dadi4 ≤

0,1

0,2

0,3

0,1

0..2

0,3

Pb

0,002

0,01

0,015

0,002

0,005

0,01

Cd

0,002

0,003

0,005

0,002

0,002

0,003

Minangka ≤

0,002

0,005

0,01

0,002

0,005

0,007

Katrangan Panganggone Produk

Monohidrat seng sulfat tingkat pertanian bisa digunakake minangka pupuk larut banyu lan pupuk unsur tilak kanggo nambah distribusi nutrisi lemah lan ningkatake panen.

Bisa digunakake kanggo nyegah penyakit ing nursery wit woh. Iki uga pupuk sing umume digunakake kanggo nambah pupuk unsur tilak seng. Bisa digunakake minangka pupuk dasar, pupuk godhong lsp.

1. Gunakake minangka pupuk dasar:

Seng sulfat bisa digunakake minangka pupuk dhasar kanggo palawija garing kaya jagung, gandum, katun, rudo pekso, ubi, kedele, kacang, lan sapiturute umume, 1-2 kilogram seng sulfat digunakake saben hektar, lan 10-15 ewu garing lemah sing apik digunakake. Sawise dicampur kanthi saksama, taburi kanthi rata ing lemah, banjur garuake menyang lemah, utawa lebokake ing irisan utawa bolongan. Sayuran nggunakake 2 nganti 4 kilogram seng sulfat saben mu.

2. Aplikasi semprotan fololi:

1. Woh woh: nyemprotake 3% ~ 5% larutan seng sulfat sewulan sadurunge germinasi ing awal musim semi, lan konsentrasi semprotan kudu dikurangi dadi 1% ~ 2% sawise germinasi, utawa gunakake larutan seng sulfat 2% ~ 3% kanggo taunan Cabang 1 ~ 2 kali.

2. Sayuran: Semprotan godhong nggunakake larutan seng sulfat kanthi konsentrasi 0,05% nganti 0,1%, lan efek panyemprotan ing tahap awal tuwuh sayuran luwih apik, saben interval 7 dina, terus disemprotake 2 ~ 3 kali, saben wektu saben mu Semprot 50 ~ 75 kg larutan.

3. Biji rendhem wiji:

Campuran seng sulfat menyang larutan kanthi konsentrasi 0,02% nganti 0,05%, lan tuang wiji menyang larutan kasebut. Umume, luwih becik nyelehake wiji ing larutan kasebut. Wiji pari direndhem nganggo larutan seng sulfat 0,1%. Wiji pari pisanan direndhem ing banyu bening sajrone 1 jam, banjur dilebokake ing larutan seng sulfat. Wiji awal lan tengah direndhem nganti 48 jam, lan winih telat direndhem 24 jam. Wiji jagung direndhem ing larutan seng sulfat 0,02% ~ 0,05% suwene 6 ~ 8 jam, banjur bisa ditandur sawise dicopot. Wiji gandum direndhem ing larutan seng sulfat 0,05% suwene 12 jam, lan banjur bisa ditandur sawise dicopot.

Papat, panggunaan klamben winih:

Gunakake 2 nganti 3 gram seng sulfat saben kilogram wiji, lebur nganggo banyu sithik, siki ing wiji, lan aduk nalika disemprot. Banyu kudu digunakake kanggo nyampur wiji kanthi merata. Wiji kasebut bisa ditandur sawise dikeringake ing iyub-iyub.

Kemasan Produk

photobank (46)
一水硫酸锌

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk