Kelas Pertanian

  • Agricultural Grade Zinc Sulfate

    Sulfat Seng Kelas Pertanian

    Aplikasi pertanian: monohidrat seng sulfat tingkat pertanian bisa digunakake minangka pupuk larut banyu lan pupuk unsur tilak kanggo nambah distribusi nutrisi lemah lan ningkatake tuwuh panen.