Bahan Serat Kimia

  • Chemical Fiber Grade Zinc Sulfate

    Serat Kimia Kelas Seng Sulfat

    seng sulfat minangka bahan bantu penting kanggo serat viscose lan serat vinylon.

    Digunakake ing cairan koagulasi serat buatan manungsa. Ing industri percetakan lan pewarna,

    digunakake minangka mordant lan agen tahan alkali kanggo pewarna uyah biru vanlamin.

    Iki minangka bahan baku utama kanggo ngasilake pigmen anorganik (kayata

    lithopone), uyah seng liyane (kayata seng stearat, seng karbonat dasar) lan

    katalis sing ngemot seng.