Sulfat Tembaga

  • Beneficiation Grade Copper Sulfate

    Sulfat Tembaga Kelas Wuku

    Panganggone benefisiasi tembaga sulfat. Peran tembaga sulfat minangka aktivator utama float logam yaiku nggawe film sing ningkatake jebakan ing permukaan mineral lan

    larut film hambat ing permukaan mineral sing larut.

  • Used in configuration of bordeaux liquid Copper sulfate

    Digunakake ing konfigurasi tembaga sulfat cair bordeaux

    Ing pertanian tembaga sulfat, larutan tembaga duwe macem-macem panggunaan.

    Umume digunakake kanggo nyegah lan ngobati macem-macem penyakit

    kayata woh-wohan, kacang polong, kentang, lsp., kanthi efek sing apik.

  • Aquaculture grade copper sulphate

    Sulfat tembaga kelas akuakultur

    Nyegah lan ngobati penyakit akuatik: Tembaga sulfat nduweni kemampuan kuwat kanggo mateni patogen lan digunakake kanggo nyegah lan ngobati penyakit iwak ing

    budidaya. Bisa nyegah lan ngobati sawetara penyakit iwak sing disebabake alga, kayata

    penyakit lampiran alga ovodinium pati lan lumut lumut (alga filamen).

  • Electroplating Grade Copper Sulfate

    Sulfat Tembaga Kelas Elektroplating

    Tembaga sulfat digunakake ing industri electroplating kanggo plate tembaga sulfat lan

    aditif ion plating tembaga asam padhang suhu sudhut kanggo nyegah oksidasi logam,

    nambah resistensi nyandhang, konduktivitas listrik, reflektivitas, tahan korosi lan

    nambah estetika.

  • Feed additive animal nutritional supplement feed grade copper sulfate

    Panganan suplemen nutrisi kewan tambahan pakan tembaga sulfat

    Panganggone tembaga sulfat ing pakan, tembaga sulfat pentahydrat yaiku a

    elemen tilak mromosiaken wutah, Isi medium-kanggo-dhuwur saka

    tembaga ing pakan bisa nyorot wulu kewan lan nambah tingkat tuwuh.