Sulfat Tembaga Kelas Elektroplating

Katrangan singkat:

Tembaga sulfat digunakake ing industri electroplating kanggo plate tembaga sulfat lan

aditif ion plating tembaga asam padhang suhu sudhut kanggo nyegah oksidasi logam,

nambah resistensi nyandhang, konduktivitas listrik, reflektivitas, tahan korosi lan

nambah estetika.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator teknis

Barang

Indeks

CuSO4 · 5H2O w /% 

98.0

Minangka w /% ≤

0,0005

Pb w /% ≤

0,001

Ca w /% ≤

0,0005

Fe w /%

0,002

Co w /% ≤

0,0005

Ni w% ≤

0,0005

Zn w% ≤

0,001

Cl w% ≤

0,002

Materi larut banyu% 

0,005

nilai pH (5%, 20 ℃)

3.5 ~ 4.5

Katrangan Produk

Miturut kondisi produksi lan macem-macem persyaratan, spesifikasi konten tembaga sulfat yaiku 200 ~ 250g / L, 210 ~ 230g / L, utawa 180 ~ 220g / L. Yen kandungan tembaga sulfat kurang, kerapatan arus sing diidini kurang lan efisiensi arus katoda kurang.

Tambah isi sulfat tembaga diwatesi dening kelarutane, lan kanthi nambah kadar asam sulfat ing elektroplasi, kelarutan tembaga sulfat saya mudhun. Mula, isi tembaga sulfat kudu luwih murah tinimbang kelarutane kanggo nyegah udan.

Metode konfigurasi solusi plating tembaga

Pisanan larut jumlah sulfat tembaga sing diitung ing 2/3 saka volume banyu anget sing wis diatur, nalika tembaga sulfat rampung larut lan digawe adhem, alon-alon nambahake asam sulfat kanthi aduk terus-terusan (nambah asam sulfat minangka reaksi eksotermik), larutan plating statis lan filter, Sawise nambahake aditif sing ditemtokake, plating trial wis mumpuni lan bisa digunakake.

Katrangan Panganggone Produk

Aplikasi tembaga sulfat minangka solusi ing elektroplating kanthi efektif bisa nyegah pinholes, pasir, blackening, cetakan lan kesalahan liyane ing plating tembaga, lan njamin keseragaman distribusi ketebalan piring sajrone elektroplating lan kemampuan plating jero kanggo jero bolongan lan bolongan cilik, lan mbantu ningkatake konduktivitas listrik, daktilitas lan kekuatan tarik lapisan kasebut.

Kaluwihan elektroplating tembaga sulfat

(1) Plating sulfate tembaga nyedhiyakake gloss saka area kerapatan arus tinggi nganti area aliran kepadatan arus sing tetep.

(2) Lapisan tembaga sulfat duktilitas kaya lan efek leveling sing apik, sing digunakake minangka dhasar lapisan hiasan.

(3) Efisiensi electroplating tembaga sulfat saiki meh 100%, lan bisa diladeni nganggo kepadatan arus tinggi

(4) Manajemen mandhi electroplating lan perawatan saluran gampang.

(5) Stres internal lapisan sulfat tembaga cilik lan lapisan alus.

(5) Konduktivitas plating sulfat tembaga apik banget.

Kemasan Produk

托盘
电镀用硫酸铜包装

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita