Sifat Kelas Seng Sulfat

Katrangan singkat:

Peran seng sulfat yaiku nyandhet mineral sing ngandung seng, lan asase yaiku nggawe seng hidrofilik sing ngemot film mineral ing permukaan blende seng gampang ngambang, supaya bisa nggayuh tujuan nyegah blende seng.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator teknis

Barang

Standar

Kelas siji

Kelas loro

A

B

C

A

B

C

Kemurnian utama

Zn w /%

35,70

35.34

34.61

22.51

22.06

20.92

ZnSO4 · H2O w /%

98.0

97.0

95.0

 

 

 

ZnSO4 · 7H2O w /%

 

 

 

99.0

97.0

92.0

Ora larut

0,020

0,050

0,1

0,02

0,05

0,10

PH (50 g / L)

4.0

4.0

 

3.0

3.0

 

Cl w /%

0,20

0,6

 

0,2

0,6

 

Pb w /%

0,001

0,005

0,01

0,001

0,005

0,01

Fe w /%

0,005

0,01

0,05

0,002

0,01

0,05

Mn /%

0,01

0,03

0,05

0,005

0,05

 

Cd w /%

0,001

0,005

0,01

0,001

0,005

0,01

Cr w /%

0,0005

 

 

0,0005

 

 

Katrangan Panganggone Produk

Peran seng sulfat yaiku nyandhet mineral sing ngandung seng, lan asase yaiku nggawe film mineral sing ngandung seng hidrofilik ing permukaan blende seng gampang ngambang, supaya bisa nggayuh tujuan nyegah blende seng.

Produk murni sulfat seng yaiku kristal putih lan gampang larut ing banyu. Iki digunakake kanggo ekstraksi bijih seng saka mineral polimeram. Iki minangka penghambat sphalerite. Biasane duwe efek hambat ing bubur alkalin. PH ing bubur luwih dhuwur, luwih akeh ing pH bubur. Efek hambatine dadi luwih jelas. Peran seng sulfat yaiku nyandhet mineral sing ngandung seng, lan asase yaiku nggawe film mineral sing ngandung seng hidrofilik ing permukaan blende seng gampang ngambang, supaya bisa nggayuh tujuan nyegah blende seng.

Kemasan Produk

5
qishui

Katrangan Panganggone Produk

Apa jam kerja perusahaan sampeyan?

Konsep layanan kita yaiku ngatasi masalah kanggo para pelanggan 24 jam sawayah-wayah.

Jam kerja kita jam 8:30 esuk nganti 6:00 sore saka dina Senen nganti Jumuah.

Ngaso ing preian Statutory.

Kepiye perusahaan sampeyan nyedhiyakake layanan purna jual? Apa ana kantor utawa gudang ing luar negeri?

Kita bakal ngubungi pelanggan asing sanalika nampa barang kasebut, lan takon apa mutu barang kasebut memenuhi syarat, apa bungkus wis rusak, lan apa butuh pitulung. Kita ora duwe kantor utawa gudang ing luar negeri.

Alat komunikasi online apa sing digunakake perusahaan sampeyan?

Wechat, WhatsApp, Skype, TM ing Alibaba, LinkedIn, Facebook.

Apa hotline keluhan lan email sampeyan?

Tel. (sajrone jam kerja): 86 + 311 + 85266188;

Ponsel 24 jam: 86 + 15631156122


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk