Kolektor flotasi bijih sulfat natrium Isopropil Xanthate

Katrangan singkat:

Penemuan xanthate ningkatake kemajuan teknologi benefisiasi.

Kabeh jinis xanthate bisa digunakake minangka kolektor kanggo flothation froth, lan jumlah sing digunakake ing

lapangan iki paling gedhe. Etil xanthate biasane digunakake ing bijih sulfida sing gampang ngambang.

Flotasi sing disenengi; panggunaan etil xanthate lan butyl (utawa isobutyl)

xanthate biasane digunakake kanggo flotasi bijih sulfida polietam.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator teknis

Formula struktural: C2H5OCS·S·Na

Formula molekul: C3H5OS2Na

Sipat fisik lan kimia: kristal utawa jarum kuning putih utawa cahya cahya sutra. Ana ambu sing ora enak.

Jeneng Indikator

Kelas siji

Kelas loro

Natrium etil xanthate,%

≥82

≥79

Alkali gratis,%

<0,5

<0,5

 

jeneng bahan baku

spesifikasi

Konsumsi kg / t

Etanol

panggunaan industri

300

Soda kaustik

Padatan industri

252

belerang

panggunaan industri

475

areng

 

189

Katrangan Panganggone Produk

Penemuan xanthate ningkatake kemajuan teknologi benefisiasi. Kabeh jinis xanthate bisa digunakake minangka kolektor kanggo flothation froth, lan jumlah sing digunakake ing lapangan iki paling gedhe. Etil xanthate biasane digunakake ing bijih sulfida sing gampang ngambang. Flotasi sing disenengi; panggunaan gabungan etil xanthate lan butil (utawa isobutyl) xanthate biasane digunakake kanggo flotasi bijih sulfida polietam.

Pengepakan produk

包装5
黄药

FAQS

Apa sertifikasi sing wis lulus perusahaan sampeyan?

ISO9000

Apa inspeksi sing sampeyan liwati nalika pelanggan njaluk inspeksi pabrik?

Kita lulus sertifikasi SGS.

Apa proses produksi sampeyan?

Grafik aliran produksi kasedhiya. Deleng lampiran.

Suwene tanggal pangiriman normal produk sampeyan?

Kapasitas sulfat tembaga saben dinane 100 ton, seng sulfat 200 ton. Kita bisa ngirim siji wadhah barang sajrone seminggu.

Apa peralatan tes sampeyan?

Oven pangatusan, piranti pencernaan cerdas, tester kualitas banyu, tester pH, alat timbang, penentu arsenik, spektrofotometer serapan atom, lampu katoda berongga timbal, potensiometer, meter asam, elektroda referensi lan spektrofotometer.

Apa proses inspeksi kualitas sampeyan?

Cairan limbah sulfat tembaga ngemot tembaga --- Nyoba conto ----- Warehousing sing nduweni kualifikasi, nolak sing ora nduweni kualifikasi ----- Prodhuk digawe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita