Serat Kimia Kelas Seng Sulfat

Katrangan singkat:

seng sulfat minangka bahan bantu penting kanggo serat viscose lan serat vinylon.

Digunakake ing cairan koagulasi serat buatan manungsa. Ing industri percetakan lan pewarna,

digunakake minangka mordant lan agen tahan alkali kanggo pewarna uyah biru vanlamin.

Iki minangka bahan baku utama kanggo ngasilake pigmen anorganik (kayata

lithopone), uyah seng liyane (kayata seng stearat, seng karbonat dasar) lan

katalis sing ngemot seng.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator teknis

Barang

Standar

Kelas siji

Kelas loro

A

B

C

A

B

C

Kemurnian utama

Zn w /%

35,70

35.34

34.61

22.51

22.06

20.92

ZnSO4 · H2O w /%

98.0

97.0

95.0

 

 

 

ZnSO4 · 7H2O w /%

 

 

 

99.0

97.0

92.0

Ora larut

0,020

0,050

0,1

0,02

0,05

0,10

PH (50 g / L)

4.0

4.0

 

3.0

3.0

 

Cl w /%

0,20

0,6

 

0,2

0,6

 

Pb w /%

0,001

0,005

0,01

0,001

0,005

0,01

Fe w /%

0,005

0,01

0,05

0,002

0,01

0,05

Mn /%

0,01

0,03

0,05

0,005

0,05

 

Cd w /%

0,001

0,005

0,01

0,001

0,005

0,01

Cr w /%

0,0005

 

 

0,0005

 

 

Katrangan Panganggone Produk

seng sulfat minangka bahan bantu penting kanggo serat viscose lan serat vinylon

Digunakake ing cairan koagulasi serat buatan manungsa. Ing industri pencetakan lan pewarnaan, digunakake minangka mordant lan agen bukti alkali kanggo pewarna uyah biru vanlamin. Iki minangka bahan baku utama kanggo produksi pigmen anorganik (kayata lithopone), uyah seng liyane (kayata seng stearat, seng karbonat dasar) lan katalis sing ngemot seng.

Kemasan Produk

七水硫酸锌
556

FAQS

Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

Sulfat tembaga lan sulfat seng cocog kanggo pabrik pakan minangka aditif pakan, tambang seng-timah, tanduran galvanis, bagean tembaga tanduran listrik, tanduran pangobatan banyu, tanduran pestisida, lsp. Pasar utama yaiku Pakistan, Australia, Chili, Afrika Selatan, Brasil , Amerika Serikat, lsp.

Kepiye pelanggan nemokake perusahaan sampeyan?

Kita wis nandur modal ing pariwara ing Alibaba, lan melu pameran industri sing relevan ing macem-macem negara.

Apa sampeyan duwe merek dhewe?

Iki merek kita.

Endi produk sampeyan wis diekspor?

Afrika Selatan, Australia, Pakistan, Vietnam, Laos, Korea Selatan, Brasil, Chili, lsp.

Apa produk perusahaan sampeyan larang regane? Apa rinciane?

Kita minangka perusahaan profesional sing spesialisasine ing bahan kimia Beneficiation, lan output sulphate tembaga lan sulfat seng kalebu sing paling apik. Bahan baku kita duwe kaluwihan gedhe amarga sabuk industri sulphate tembaga lan produksi seng sulfat ing endi pabrik iki dununge. Standar teknis produk wis tekan tingkat maju ing jagad. Kajaba iku, output sing gedhe banget ngasilake kauntungan kanthi mutlak.

Saluran endi sing sampeyan gunakake kanggo ngembangake pelanggan?

Alibaba, Made-in-China.com, LinkedIn, Facebook, telusuran lan pangembangan independen

Apa sampeyan nate melu pameran? Apa mau?

Ya, kita melu pameran agrochemical Internasional China, pameran agrokimia Pakistan, Pameran Mesin Pertanian Timur Tengah lan China 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk