Sulfat Tembaga Kelas Wuku

Katrangan singkat:

Panganggone benefisiasi tembaga sulfat. Peran tembaga sulfat minangka aktivator utama float logam yaiku nggawe film sing ningkatake jebakan ing permukaan mineral lan

larut film hambat ing permukaan mineral sing larut.


Detail Produk

Tag Produk

Indikator teknis

Jeneng Produk

Sulfat tembaga

Barang

Spesifikasi

 Sulfat tembaga (CuSO4 · 5H2O), tanpa /% ≥

98.0

Minangka, w /% ≤

0,001

 Pb, w /% ≤

0,001

 Fe, w /% ≤

0,002

 Kl, w /% ≤

0,01

Bahan sing ora larut banyu, w% ≤

0,02

PH (solusi 50g / L)

3.5 ~ 4.5

Aplikasi Produk

Panganggone benefisiasi tembaga sulfat. Peran tembaga sulfat minangka aktivator utama float logam yaiku nggawe film sing ningkatake jebakan ing permukaan mineral lan mbubarake film hambat ing permukaan mineral sing larut. Amarga reaksi kimia kontak pertukaran utawa pamindahan, film aktif sing angel dibubarake digawe ing permukaan mineral.

Pambuka Produk

Tembaga sulfat nduweni peran penting ing industri pangolahan mineral. Ana macem-macem cara kanggo entuk manfaat, kayata pamisahan listrik, benefisiasi bakteri, lan pamisahan gravitasi. Panganggone sulfat tembaga kanggo mupangat yaiku salah sawijining metode benefisiasi kimia. Tembaga sulfat umume tumindak minangka aktivator ing flotasi logam. Iki nggawe film sing ningkatake peran kolektor ing permukaan mineral. Peran sulfat tembaga ing industri benefisiasi yaiku:

1. Film inhibitor ing permukaan mineral sing larut

2. Amarga reaksi kimia saka adsorpsi utawa pamindahan bursa, film aktif sing ora larut digawe ing permukaan mineral.

3. Ngilangake efek sing mbebayani saka ion hambat ing bubur

Kemasan Produk

photobank (11)_看图王
选矿用硫酸铜1

FAQS

Apa proses produksi sampeyan?

Grafik aliran produksi kasedhiya. Deleng lampiran.

Suwene tanggal pangiriman normal produk sampeyan?

Kapasitas sulfat tembaga saben dinane 100 ton, seng sulfat 200 ton. Kita bisa ngirim siji wadhah barang sajrone seminggu.

Apa produk sampeyan duwe MOQ? Pira ton?

MOQ sulfat tembaga yaiku 10 ton, uga sulphate seng.

Apa total kapasitas sampeyan?

Kapasitas sulfat tembaga tahunan yaiku 35.000 ton, lan 60.000 ton sulfat seng.

Apa ukuran perusahaan sampeyan? Apa regane produksi taunan?

Kita duwe tanduran sulphate tembaga lan tanduran sulphate seng. Tanduran sulfat tembaga jembaré 20.000 m2, lan 66666.7 m2 kanggo tanduran sulfat seng.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk